نکات پیشگیری ابتلا دوباره به تشنج؟

سلام من نزدیک به 7 یا 8 ماه میشه که تشنجی داشتم ، پیش یک دکتر رفتیم گفتن که بعد از 6 ماه که از تشنج بگدره اگر برنگرده تشنج دیگه برنمیگرده و دوباره مبتلا نمیشویم
میخواستم بدونم شما این رو قبول دارید؟ بعد اینکه به من گفتن که روزی حداکثر 2 ساعت! باید از گوشی استفاده کنم!
این رو هم قبول دارید !؟
و اینکه این روند استفاده کم از گوشی تا کی ادامه داره؟ تا آخر عمر!؟
ممنون میشم جواب بدین🖤

1 پـاسـخ

  • با سلام
    ابتدا بايد نوار مغز و ام آر آي مغز ديده بشه و نوع تشنج مشخص بشه و سابقه تشنج قبلي و سابقه خانوادگي تا بشه عنوان كرد احتمال تكرار شدنش چقدره و آيا نياز به دارو داره يا خير و اكثرا دو سال هست نه 6 ماه
    خواب بايد منظم باشه و آخر شبها خصوصا در تاريكس گوشي و تلويزيون بهتره نگاه نكنيد و نميشه گفت حداكثر چند ساعت استفاده از گوشي مجازه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 155 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران