۵۰
۶۵
خانــم

خیلی شکمم باد میکنه و نفخ دارم؟

سلام من خیلی شکمم باد میکنه تقریبا همیشه اینجوریه خیلی اذیت میشم حتی آب هم میخورم بدتر می شه از ترس اینکه باد نکنه کمتر غذا میخورم هنگام عاروق زدن هم مواد توی معدم میاد دهنم دکتر قرص colofac135mgهم برام نوشت کمیشو خوردم ولی اصلا خوب نشدم حتی دایمتیکون هم خوردم اثر نداشت چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به اينه 50 سال داريد و در اين سن بايد بررسي دستگاه گوارش انجام شود بهتر است مراجعه کنيد و حضوري يا من يا همکارانم در خدمت باشيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 217 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران