۱۷
۵۳
خانــم

آلرژی،کهیر ،یا حتی انژیوادم ؟

سلام آقای دکتر
من برای اولین بار دچار کهیر دوروزه شدم
علایم این حساسیت هم چنان ادامه داره
من روی دستهایم و به خصوص کف دست تا نوک انگشتان و روی پاها ب خصوص از مچ پا ب سمت نوک انگشتان پاهایم التهاب و دانه های قرمز ب اندازه ی نسبتا بزرگ (حدود ی قاشق ) زده ام.
روز اول این دانه ها با خارش و قرمزی همراه بود و با نیش پشه آن را اشتباه گرفتم اما تعدادشان خیلی زیاد است .
اما روز دوم دانه های قبلی از بین رفته و دانه های دیگر در نواحی دیگر ب همین قسمت ها ی بدن ب وجود آمده
از طرفی یکی از چشم هایش هم همین طور شده و متورم است و تورم شدید انگشتهایم با سوزش و خارش همراه است
به نظر شما چه کنم؟

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران