۳۵
۹۵
خانــم

سیستم بدنی بهم خورده است؟

سلام خدمت پزشک محترم
چند وقتیه ک مدام سردرد و سرگیجه دارم ی درد تیرکشنده در کل ساعت شبانه روز از زیر سینه چپم . دور قفسه سینه. استخوان جناق و مشت مهرهام و زیر شکمم و گردنم مدام در گردشه..
تنگی نفس مداوم با احساس شدید حساس بودن ب صدا دارن و کمتر ب نور..
گاهی اوقات گر میگیرم تپش قلب میگیرم احساس میکنم همش قند خونم میاد پایین و باید آب قند بخورم.. فوق العاده عصبی هستم و موقع صحبت کردن انگار ک حالم بهم میخوره حوصله ندارم.. بی خوابی شدید هم دارم..
چیزی منو خوشحال نمیکنه..

3 پـاسـخ

بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران