ازمایش ژنتیک قبل از ازدواج برای ازدواج فامیلی بدون هیچ سابقه بیماری ؟

خانواده من ازدواج فامیلی زیادی داشتند حتی پدر و مادر من و نامزدم هم فامیل هستند و من و همسرم هم همینطور ول در گذشته و حال هیچ مشکلی یا بیماری خاصی در کل هیچ مشکلی نداشتیم و در حال حاظر هم نداریم میخواستم بدونم ایا واجبه که ما هم ارمایش ژنتیک رو انجام بدیم ؟
من و نامزدوم دختر دایی و پسر عمه هستیم وخودمون هم هیچ سابقه بیماری نداریم.

1 پـاسـخ

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک در تهران