سقط در هفته هفتم ؟

سلام من هفته هفتم بارداری هستم و سونو انجام دادم قلب تشکیل گرفته همه چی خوبه تعداد ضربان قلب 136، فقط هماتوم به اندازه 32*10 میلی متر دیده شده هیچ خونریزی یا علایم دیگه ای ندارم ،، درضمن هر شب شیافت پروژسترون 400 انجام میدم شاغل هستم فعلا یه هفته مرخصی گرفتم سرکار نمی‌رم فقط استراحت میکنم کی جذب یا دفع میشه ؟ خطرناک هست؟ سونی اول نوشته شش هفته و چهار روز
امروز بعد از چهار روز رفتم سونو دوم رو پیش متخصص گفت ضربان قلبی من نمی‌بینم هفته شش و پنج روز مگه میشه ؟ گفت احتمالا سقط شده ؟ آخه چرا ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران