۱۴
۵۸
خانــم

بلعیدن سوزن ته گرد 14 سالمه استفراغ هم کردم اما نتیجه ای نداشته؟

سلام من 14 سالمه سوزن دراز کشیده بودم داخل دهانم بود یهو احساس کردم سوزن نیست و وقتی پاشدم ی احساس سوزن خیلی کم در قسمت گلوم احساس کردم ولی علائم دیگر نداشتم 3 بار بالااوردم اما سوزن رو احساس نمیکنم فقط یکم سوزش معده دارم اما فکر کنم بخاطر استفراغه الان هم در شرایطی نیستم که به بیمارستان برم ، بنظرتون از کجا بفهمم سوزن رو خوردم یا نه؟خطرناکه؟

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در بهارستان