مصرف قرص اورژانسی و مدت زمان پریودی؟

سلام عصر بخیر. من 3 روز بعد از پایان سیکل پریودیم با همسرم رابطه داشتم.
یه مقدار از ترشحاتشون داخل کاندوم ریخته شده که حدود 5 دقیقه هم داخل کاندوم مونده و شاید بیشتر ...
ولی بعد از رابطه متوجه شدیم کاندوم پاره شده و اون یکم ترشحات وارد واژنم شده.
حالا دو روز گذشته من امروز قرص اورژانسی گرفتم ولی هنوز نخوردمش.
3 تا سوال دارم.
1- اگه قرص رو بخورم چند روز بعد حدودی پریود میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-این پریودی هم حدود یه هفته عین روال طبیعی طول خواهد کشید؟؟؟
2- بعد از اتمام دوره پریودیم بهترین بازه بارداری کی میشه؟؟؟

ضمننا کمال تقدیر و تشکر رو دارم از اینکه بزرگواری میکنید و راهنماییم میکنید.

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران