۱۷ ماه
۹.۴۰۰
آقــا

نگرانی در مورد قد پسرم؟

سلام،در هفته 33 بارداری در سونوگرافی بهمون گفتن که طول رون کوته تر از سن بارداری است و اینکه بچه ضعیف و قد کوتاه میشود با قد 49 به دنیا اومد و در 7 ماهگی قدش 69 بود که تا 9 ماهگی توقف کرد و رشدی نکرد ودر 15 ماهگی قدش 76 بود واز نظر قد وزن نسبت به هم سنو سالاش ریزو ضعیف است زینک پلاس هم بهش دادیم روزی دو نیم سی سی ،میخواستم بدونم لازم هست حضوری بیاییم خدمتتون یا انلاین مارو رهنمایی واز نگرانی در مییاییم قد من 185 قو همسرم 160
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    اصلا نگران نباشيد
    قد شما و همسرتان که خيلي خوبه.
    در سن 15 ماهگي قد تقريبا معادل 79 سانت هست و قد 76 سانت تقريبا بين منحني 10 تا 25 درصد هست ولي به اين سادگي و فقط با انداز گيري قد در اين سن نميشه قضاوت براي آينده کرد بابد سرعت رشد و فاکتورهاي ديگه رو هم ديد ضمن اينکه فرزند شما هنوز سن بسيار کمي داره و فرصت بسيار زياد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران