۴۷
۶۰
خانــم

خواهرم درگیر بیماری سرطان معده و متاستاز جمجمه است؟

سلام
خواهرم را دو هفته قبل بخاطر سر درد شدید به بیمارستان مداین منتقل کردیم
دکتر آنکولوژی ایشون و یک دکتر مغز و اعصاب براشون اسکن خواستند و دکتر ایشون گفتند ارتباطی به بیماری نداره و متخصص مغز و اعصاب هم قرص نوشتند و گفتند کاری با من ندارند
به اجبار منتقل کردم بیمارستان عرفان
اینجا اسکن و ام ار ای گرفتند و گفتند خونریزی کرده و فورا جراحی کردند بعد از جراحی گفتند به سختی جلو خونریزی را گرفتند ولی رنگ دور مغز عوض شده و احتمالا از معده به مغز زده
جواب پاتولوژی هم تایید کرده
نظرتون در مورد ادامه درمانش خواستم جویا بشم
ممنون

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان سرطان، راديوتراپي و انکولوژي در تهران