احساس فشار بر روی شکم و گرسنگی؟

با سلام. من یه سوالی داشتم. حدود 1 ماهی میشه که احساس گرسنگی مداوم میکنم حتی با وجود خوردن غذا و چند ساعت بعد از اون و هر وقت هم که غذای سنگین مثل غذاهای چرب میخورم یه احساس فشار تو ناحیه شکمم حس میکنم و احساس میکنم تپش قبلم میره بالا.
صبح ها موقع بیدار شدن هم همین حس رو دارم. امروز هم یه حس سرمایی همون ناحیه شکمم رو گرفته بود (یه حس سرمایی که مثلا موقع ترسیدن انسان حس میکنه)
مشکل از چی میتونه باشه. البته بسیار نادر بعضی موقع ها یه درد لحظه ای تو قلبم حس میکنم
من 20 سالمه و متاسفانه 4 کیلو اضافه وزن دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران