ابتلا به کرونای دلتا؟

سلام خسته نباشید
ببخشید پدربزرگ من چند وقت هست که مبتلا به بیماری کرونا شدن(بعد از زدن 2 دوز واکسن) و از زمان مثبت شدن تست کرونا شون 11،12 روز میگذره و پدر من هم با ایشون از روز اول در ارتباط مستقیم بودن(دوز اول واکسن رو دریافت کردن) .ولی من و خانواده ام از وقتی که متوجه شدیم شروع کردیم به ماسک زدن در خانه و ضد عفونی کردن و فاصله گذاری الان بعد از گذشت 11 روز هیچکدوم ما هیچ علائمی اعم از گلودرد ،سرفه خشک ، تب و... نداریم.(فقط من یک بار در صبح یک مقدار گلودرد داشتم که فکر میکنم به علت آلرژی بود چون هم قبلا هم بعضی صبح ها اینطور میشدم و هم اینکه بعد از اینکه یه مقدار چای خوردم از بین رفت و اصلا ادامه دار نشد)الان میخوام بدونم با توجه به اینکه دوره ی نهفتگی کرونای دلتا کوتاهتر از نوع قبلی هست آیا ما به نوع خفیف مبتلا شدیم و چون خفیف بوده علائم نداشتیم و رد کردیم یا اینکه الان ناقل هستیم و ویروس در دوره ی نهفتگی هست یا اینکه اصلا مبتلا نشدیم؟
و سوال دیگه م هم این هست که آیا ممکنه بعد از گذشت این 11،12 روز ما همچنان در معرض ابتلای ویروس توسط ایشون باشیم؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدین

4 پـاسـخ

  • باسلام،
    جواب همه سئوالات شماعبارت بله اين امکان وجوددارد ميباشدولي بايدگفت خيلي نگران نباشيدچون سوش دلتااگربخواهدخطرناک باشدسريع ظاهرميشودوعلائم قوي خواهدداشت که شماتاکنون نداشته ايد
    امابه هرحال لازمست شماهمچنان تا28روزپس ازابتلاي پدربزرگتان به پروتکلهاباجديت بيشتري عمل کنيد. سوش دلتابودن دليل برايجادسختي وخطردرهرفردي نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 168 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران