۱۶
۵۵
آقــا

سلام پسرم 1 درد و سوزش ناحیه ی بین قفسه سینه و نزدیک به روده ها. ؟

سلام پسرم 16 سال داره و از درد و سوزش بین قفسه سینه ،فکر میکنم قسمت معده باشه، و یه مقدار هم پایین تر از معده ،
دو قسمت درد و سوزش داره.
به گفته ی خودش یکسال هست که این دردها رو داره ولی فکر نمیکرده مهم باشه. اما جدیداً درد و سوزش بیشتر شده،
گاهی وقت بعد از خوردن غذا هم ،نیم ساعت تا یک ساعت بعد از غذا، مثل اینکه معدش به قول معروف ترش میکنه.ممنون میشم راهنمایی کنین.

1 پـاسـخ

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران