١١ماه
٩/٦٠٠
خانــم

در مورد جوش های زیاد در ناحیه پوشك بچه ؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
اقای دكتر دختر من یازده ماهش می باشد همیشه بیشتر اوقات به شما مراجعه میكنیم
یك سری دیگر هم دانه هایی به پای نوزادم زده بود در ناحیه تناسلی اش شما برایش پماد كلوتریمازول 1درصد وموپیروسین 2درصد دادین و تشخیص شما قارچ بود الان هم شكل همان موقع شده ولی ی نكته من اشتباه كردم و حدود دوروز ی مارك دیگری پوشك بستم و نمیدونم الان آلرژی پیدا كرده یا قارچی شده ما براش حتی پماد سوختگی كه مخصوص بچه هست هم میزدیم ولی نمیدونیم علتشو حالا اگر میشود ما را راهنمایی كنید یاهم اینكه مراجعه كنیم ؟؟

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در تهران