۶۷
۶۹
خانــم

ازمایش cea وca125؟

سلام خسته نباشید. من یک آقای 67 ساله و مبتلا ب دیابت نوع دو هستم .a1c من 5.9 است. کلسترول ,Hdl,Ldl و سایر موارد معدنی نرمالی دارم روزی دو عدد متفورمین و هفته دو عددatorvastaton مصرف میکنم .اردیبهشت امسال تمام آزمایشات من نرمال بود به جز cea ک 5.28 بود و ca125 من 27 بود .در آزمایش اسفند cea من5.06شد وca125من 27.2 .سابقه مصرف سیگار وسایر دخانیات هم ندارم و سابقه ابتلا ب بیماری خاصی هم ندارم . ولی پدرم بر اثر ابتلا ب سرطان فوت کردند.ب نظر شما این اعداد نشان‌دهنده مشکلی در من میباشد؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير افزايش خفيف تومور مارکرها بدون ضايعه خاصي نشاندهنده شرايط خاصي نيست ، با توجه به سن شما براي غربالگري شما بهتر هست هر 10 سال آندوسکوپي و کلونوسکوپي انجام بديد ، سونوگرافي شکم و لگن ساليانه ، ازمايش پروستات ، درصورت تنگي نفس و سرفه بايد عکس ريه هم بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در ساری