چشم پزشک جراحی لیزیک ؟

باسلام می خواستم بدانم که چرا بیشتر چشم پزشکان از عینک‌ استفاده می کنند وجراحی لیزیک نمی کنند؟و آیا لیزیک را پیشنهاد می کنند یا‌عینک‌را ...ممنون‌

1 پـاسـخ

  • با سلام
    بدليل اينکه جراح چشم پزشک با دستگاههايي کار ميکنن در مقياسهاي ميکرو و نانو هستن
    اگر ليزيک انجام بدن اون هم نه همشون يه تعدادي که نمره ي چشمشون جواب نميده براي عمل ،احتمال داره شغلشونرو از دست بدن
    مثل خيلي هايي که نمره ي چشمشون جواب نميده و نميتونن عمل کنن خيلي ساده !!!!!

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران