چشم كودك سه ساله ؟

زیر پلك پایینی چشم كودك سه ساله من یه دانه در امده  كه دردناك نیست اما رفع نمیشه
زیر پوست پلك هستش  و از روی پوست یه برامدگی فقط دیده میشه
تشكر

7 پـاسـخ

  • با سلام
    در ابتدا بايد خدمتتان عرض کنم که بهتر است حضوري معاينه شوند ولي با توجه ب توضيحات شما توده ايجاد شده در پلک کودکتان شالازيون است که به علت التهاب لبه پلک و بسته شدن غدد چربي لبه پلک مي باشد که ابتدا با بهداشت لبه پلک و درمان دارويي بهبود ميابد در غير اينصورت درمان جراحي ساده دارد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام،
    اين نوع توده ها ممکن است منشا متفاوت داشته باشند که نياز به معاينه دارد. ممکن است نوعي گل مژه، کيست يا توده مادرزادي باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    احتمالا شالازيون يا ماشک است. کمپرس گرم بگذاريد و در صورتيکه طرف دو ماه برطرف نشد، نياز به جراحي سرپايي دارد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • محتملترين تشخيص، گل مژه پلک ميباشد که در مواردي ميتواند برخلاف نماي پرسروصداي درد و قرمزي ، بدون علامت و صرفا بصورت يک برجستگي در نزديکي لبه پلک مشاهده شود. در صورت تاييد تشخيص، صرف کمپرس گرم و دادن زمان کفايت ميکند.
    لطفا در نظر داشته باشيد که تمام موارد براي تاييد تشخيص بهتر است توسط همکار متخصص چشم از نزديک معاينه شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام. احتمال زياد شالازيون يا غده ي چربي هست حتما به همکاران مراجعه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • مدت زيادي از طرح سوال گذشته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 388 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران