۱۸
۷۴
آقــا

آیا میشود اکسیژن خون بالای 95 باشه و مبتلا به آمبولی ریه بود؟

سلام خسته نباشید. آیا میشود اکسیژن خون بالای 95 باشه و مبتلا به آمبولی ریه بود؟ من 3 ماه پیش کرونا داشتم میخواستم بدونم آیا ممکنه کرونا باعث لخته شدن خون در ریم شده باشه چون 2 سه روزه احساس نفس تنگی داعم دارم و اصلا استرس هم ندارم . وعلاعم کرونا مجدد هم ندارم فقط همین نفس تنگی خیلی داره اذیت می‌کنه میترسم لخته خون تو ریم به وجود اومده باشه. سرفه هم ندارم فقط حالت نفس تنگی شدید.ممنون از جواب دادنتون.

1 پـاسـخ

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران