۲۸
۶۵
آقــا

ریزش سکه ای مو؟

ریزش مو سکه ای پیش چند دکتر رفتم اما جواب نگرفتم ممنون میشم راهنما کونید

3 پـاسـخ

  • ریزش مو سکه ای درمان های متنوع و مختلفی ندارد .....البته تشخیص دلایل که به سادگی هم ممکن نیست اهمیت زیادی دارد و البته با مراجعه سریع و برخی تزریق ها امکان بهبود وجود دارد ( بهبود با درمان قطعی معنای متفاوتی دارد )...........پزشکان مشاور مطب .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام. استرس نقش مهمي در بيماري شما دارد. تا درمان نشود مرتب عود ميکند. متخصص اعصاب وروان بابد تلفني يا حضوري شما را ويزيت کنند و درمان به مدت کافي انجا م شود تا الوپسي فروکش کند يا محدود شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 569 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران