۲۶
۹۰
خانــم

مراقبت از بیمار کرونایی؟

سلام وقتتون بخیر
من حدود 10روز هست که یکسری علائم در من شروع شد که با از دست دادن بویایی استارت خورد و کم کم به تب های خفیف و سرفه های خفیف و درحال حاضره 2روز هست که حالم خیلی بده سرفه های خشک دارم و خیلی کم درد سینه و بدن درد و سردرد شدید درحدی که حس میکنم کمرم درحال نصف شدن هست و تب ولرز دارم عکس ریه گرفتم و یک پزشک عمومی گفتن مقدار کمی ریه ت کدورت داره و آنتی بیوتیک دادن'بیماری زمینه ایی ندارم'
سوال های من:
1(باتوجه به اینکه من پدر و مادر به شدددددت های ریسکی دارم و این ماه هرروز تقریبا دائم اونجا بودم آیا احتمال داره بهشون منتقل شده باشه؟البته من بینهایت اصول بهداشتی رو رعایت کردم و حتی خیلی کم بهشون نزدیک شدم و دائم ضدعفونی کردیم و لمسشون نکردم روزی 50بار دست شستم و خودشون همینطور و الان حالشون خوبه خداروشکر و خیلی وقته از منزل بیرون نرفتن و افراد کمی باهاشون در ارتباط بودن اونم از راه دور در حد 2.3نفر
2)اصلا آیا من مبتلا شدم؟نیازی هست پیش متخصص ریه برم با توجه به اینکه اصلا متخصص ها نیستن و باید برم بیمارستان؟
3)درحال حاضر من منزل مادرشوهرم هستم و اونا برام غذا و نوشیدنی و این رسیدگی ها رو میکنن و من خیلی نگرانشونم آیا معنی قرنطینه اینه که بریم جایی که هیچکس نباشه؟آخه من نمیتونم هیچ کاری رو با توجه به حالم انجام بدم

1 پـاسـخ

  • سلام
    اگر مي توانيد عکس ريه را براي من بفرستيد يعني ازش عکس بگيريد و دو باره در پيام بعدي همين مطالب را هم کپي نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 110 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران