۴۴
۵۳
آقــا

سلام.ورم سمت چپ بینی بادرد شدید وکمی هم ورم درغدد لنفاوی زیرفک؟

خداوند عمرباعزت به تمام کسانی که دراین پرسش و پاسخهادخیلندبخصوص دکتربزرگوارعنایت کنه.3ماه قبل توده بدخیم روی حنجره داشتم عمل کرده و خوبم الان استرس دارم که این وضعیت کنونیم به آن مریضی ربطی داردیانه 3روزه درد شدید همراه با ورم درسمت چپ بینیم دارم تب نکردم سردرد نداشتم البته نزدیک به تب و سردرد بودم.غددزیر فک سمت چپم هم کمی دردو ورم کرده..بوی عفونت رو داخل حفره بینی حس میکنم گاهی درد تافرق سرم نفوذ داره... پایدار باشید و برقرار.. علی یار خانوادتون

1 پـاسـخ

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران