جواب سونوگرافی که در مورد " کانال اینگوینال دوطرف آدنوپاتی های ری اکتیو با دیامتر حداکثر 20mm دیده می شود." است؟

سلام، مادر من یک سال پیش عمل خارج کردن رحم و تخمدان ها رو انجام داد، امسال هم عمل فتق شکم در ناحیه همان عمل قبلی رو انجام دادن که بعد از چند روز عفونت کرد و دوباره بردنش اتاق عمل و براش درن گذاشتن که الان بعد از سه ماه هنوز جای عملش بازه و ازش ترشح خارج میشه،
توی سونوگرافی از شکم و لگن که امروز انجام داده نوشته شده: "در کانال اینگوینال دوطرف آدنوپاتی های ری اکتیو با دیامتر حداکثر 20mm دیده می شود.
لطفا بهم بگین اینا چی هستن؟ خیلی خیلی نگرانم؟ احتمال سرطان هست؟
ممنونم

بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران