۲۵
۷۵
خانــم

کامپوزیت یا لمینت؟

سلام اقای دکتر وقت بخیر من میخواستم ببینم کامپوزیت بهتره یا لمینت.میخوام یه چیز طعبیی باشه ممنون میشم راهنمایی کنین.

1 پـاسـخ

  • سلام. وقت بخير. هرکدام خوبي و بدي هاي خودش رو داره. اکه مشکل هزينه ندارين و مشکلي با مقداري تراش خوردن دندان ندارين لمينيت خيلي طبيعي تر و زيباتره.. تغيير رنگ هم نداره و احتمال لب پر شدن و پوسيدگي خيلي کمي داره.. اما کامپوزيت تراش کمتري داره و قيمت پايينتر.. احتمال لب پر شدن و تغيير رنگ و پوسيدگي بيشتري داره و هزينه نگهداري داره و هر چند ماه بايد پاليش بشه و لبپريدگي ها اصلاح بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماري هاي دهان، فک و صورت در تهران