درد تمام مفاصل خصوصا پا و شانه و مچ دست که مدتیست بنده را دچار مشکل کرده ؟

من 56 سال سن دارم و ورزشکار در رشته کشتی به صورت حرفه ای بودم حدود پنج سا ل به صورت مداوم زانوهام درد میکنه طوری که نمی تونم نماز بخونم و یا سرویس ایرانی استفاده کنم فکر میکردم فقط پاهام هستش ولی وقتی ورزش میکنم مفصل کتف و ارنج و مچ دستم هم درد میکنه همجنین کف پام انکار بادکنک باد کردن توی پنچه پام و سوزن سوزن میشه و شبا موقع خواب کمی هم علاوه بر علایم ذکر شده درد می گیره وسعت دردشش هر روز بیشتر میشه لطفا راهنمایی بفرماید که من اصلا به دکتر روماتولوژی احتیاج دارم یا نه واگر بله راهکار برا ی درمان و شروع درمانم چیه متشکرم ارادتمند امیر غفرانی

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران