خونریزی از روده و درد شدید؟

سلام، وقت بخیر
همسرم چند سالی هست که مدام مشکل دفع پیدا کردند و عموما دفع شون با درد و بیشتر اوقات خونریزی همراهه
چند وقت پیش، یه دکتر عمومی بهشون شربت لاکتولوز داد و گفت اینطوری دفع تون آسون تر میشه، ایشون وقتی این دارو رو می خورن تا چند ساعت بعد، راحت شکمشون کار می کنه اما با خونریزی و سوزش فراوان.
با انجام کولونسکوپی هم به شدت مشکل دارند. چون عموشون هم از سرطان روده فوت کردن، می ترسم که ایشون هم همین مشکل رو داشته باشن.
میشه قبل از انجام کولونسکوپی، درمان انجام دارویی انجام داد و اگه جواب نداد، کلونوسکپی بکنن؟

1 پـاسـخ

بازدید : 202 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران