۲۲
۵۶
خانــم

بیماری مادرزادی قلبی وتزریق واکسن کرونا زمانی که بیمار داروی خاصی را مصرف می کند ؟

با سلام ،دختر22 ساله ام ،درسن 4 سالگی عمل vsd انجام داده‌ام اخیرا،اکو ونوارقلب انجام دادم خداراشکر سوراخ بسته شده و مشکلی نداشتم ،اکو ونوارخداراشکرخوب بود،
من مجوز تزریق واکسن کرونا گرفته ام ،
ولی درحال حاضر داروهای هورمونی سیپروتراندکامپاندوکابرلین ،به دلیل‌ خونریزی های شدید قاعدگی طبق تجویز متخصص زنان به مدت سه دوره ،3 ماه استفاده می کنم ،داروها تا 10 روز دیگر تمام می شوند ،
آیا برای تزریق واکسن کرونا می توانم اقدام کنم ،؟
چه نوع واکسنی ؟
با تشکر ،ممنون میشم زودترپاسخ بدهید لا توجه به شرایط کنونی ویروس کرونا

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح قلب و عروق در تهران