۳۴
۴۵
آقــا

تفاوت آراف و میکروندلینگ؟

سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم تفاوت آر اف و میکروندلینگ را مختصر بگویید و کدام کارایش بهتره و در اخر اینکه ایمنی کدام یک بهتر منظورم از نظر انتقال بیناری ویروس ایدز یا هپاتیت چون سوزن با خوت در ارتباطه ممنونم از راهنمایهایتان

2 پـاسـخ

  • سلام
    در هر دو روش نيدل اختصاصي بايد استفاده شود
    هردو روش جوانساز هستند و باعث بسته شدن منافذ باز صورت ميشوند آراف توان بيشتري در درمان دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • ار. اف و ميکرونيدلينگ از بهترين تکنيک هاي درماني در سالهاي اخير است............اما تفاوت دارند......نيدلينگ در واقع روشي براي تزريق داروهاي مختلف و مورد نياز پوست هست و ار.اف تقريبا در گروه ليزر ها است...........براي جوانسازي کلي و برخي موارد چون لک هاي سطحي و ايجاد شفافيت ووو ميکرونيدلينگ مناسب تر است........در هيچ يک چون سوزن فقط براي يک نفر استفاده ميشود خطر هپاتيت و بيماري هاي خوني وجود ندارد....نکات اصلي و مهم در اين درمان ها : پزشک متخصص ...نوع داروها و کيفيت دستگاه.......مراقبت شخص بعد از درمان....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 427 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران