سن: 36 وزن: 75 جنسیت: خانم

احتمال بارداری پس از رابطه از پشت و مصرف قرص اورژانسی؟

سلام من روز 8عادت بودم یه رابطه نامشروع از پشت داشتم و با اینکه نوار هم داشتم ولی چند قطره از منی بر روی نوار ریخت و من سریع با دستمال خودم رو تمیز کردم و نوار رو عوض کردم و خودم رو شستم یه ربع بعد هم دوتا قرص اورژانسی خوردم.
فقط من چون تنبلی تخمدان داشتم دکترآمپول سینال آف داده بود قبلش زده بودم.
حالا بنظر شما ممکنه اتفاقی بیوفته؟خیلی میترسم و استرس دارم.و الان که دو روز میگذره علائمی نداشتم. آیا در دوران عادت تخمکی آزاد هست؟؟
لطفا جوابی بدین تا آروم بشم دارم دیونه میشم

14 مرداد 1405 - 4:46

17 بازدید

🟠 تا به‌اکنون پاسخی از سوی پزشکان ثبت نشده است

هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

احتمال بارداری پس از رابطه از پشت و مصرف قرص اورژانسی

احتمال بارداری در شرایطی که شرح دادید بسیار پایین است؛ زیرا رابطه از پشت بوده و تماس مستقیم با واژن وجود نداشته است. همچنین مصرف دو عدد قرص اورژانسی در کوتاه‌ترین زمان ممکن، احتمال پیشگیری را به شدت بالا می‌برد. در خصوص تخمک‌گذاری، قاعدتاً در روزهای ابتدایی سیکل (روز ۸) احتمال تخمک‌گذاری بسیار کم است، مگر اینکه فرد دچار اختلالات شدید هورمونی باشد که با توجه به مصرف سینال‌اف، بهتر است پزشک معالج شما وضعیت را بررسی کند. تأخیر یا تغییر در الگوی خونریزی پس از مصرف قرص‌های اورژانسی کاملاً طبیعی است و استرس می‌تواند این وضعیت را تشدید کند. برای اطمینان خاطر کامل و بررسی وضعیت هورمونی خود، توصیه می‌شود جهت دریافت مشاوره تخصصی از پزشکان دکتریاب اقدام نمایید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه