9.7
خانــم

تزریق آمپول دیفرلین؟

با سلام و احترام
دخترم متولد 89/03/16 با قد149 و وزن39 میباشد سن استخوان 11 سال نشان میدهد و ازمایشات fsh ecl=2.350/ LH =1.470 /insulin growth factor1=225.59/25-oh vitamine d calciferol ecl=41.3/estrogen=17 تقدیم میشود.پزشک متخصص غدد کودک آمپول دیفرلین تجویز کرده اند و اظهار داشتند تا چند ماه دیگه پریود میشود. پزشک دیگری که متخصص غدد هستند ضرورتی برای تزریق ندانستند. خواهشمند است شما بزرگوار رهنمود فرمایید تا این تردید و شک برطرف شود. شایان ذکر میباشد قد پدر:183 و قد اینجانب169 میباشد.
با سپاس فراوان

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    قد دختر شما متناسب با قد يک دختر 12 ساله ست که البته نميتوته فقط بخاطر بلوغ باشه چون همونطور که ذکر کرديد پدر و مادر قد بلند هستند .سن فرزند شما،بلوغ زودرس محسوب نميشه اما شما stageبلوغ رو ذکر نکرديد بعلاوه جواب سونوگرافي هم ننوشتيد تا بتوان تا حدودي متوجه ي زمان شروع بلوغ شد و فقط براساس آزمايش نميتوان قضاوت کرد هرچند که سن استخواني بيشتر از سن تقويمي ميباشد ولي خواندن سن استخواني توسط چه کسي بوده هم بسيار مهم هست.
    پس نتيجه اينکه اطلاعات داده شده ناقص ميباشد.
    بعلاوه بايد در مورد دختر شما ،هدف رو مشخص کرد آيا شما نگران قد هستيد يا پايين بودن سن شعور پذيرش پريود شدن ؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 357 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران