زود انزالی؟

با سلام خدمت شما
40 سال سن دارم و ازدواج کردم زود انزالی بسیار شدید دارم کمتر از 3ثانیه انزال میرسم .همه نوع قرص و دارو گیاهی استفاده کردم مانند سرتریالین , داپوکسین, سروتونین و....
ولی فایده نداشت . و مصرف این داروها باعث گیجی میشد . اگر قرص ترامادول یا قرصهای دیگه استفاده کنم کمتر از 30 ثانیه به انزال میرسم . الان در زندگی به مشکل خوردم لطفا دکتر چکار کنم . واقعا با عمل جراحی میشه کاری کرد چون سه ساله انواع قرص ها را خوردم تحت درمان دکترهایی بودم ولی فایده نداشت

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران