۳۱
۵۹
آقــا

آفت دهان به همراه گلو درد؟

سلام آقای دکتر من نزدیک به 5روزه دهنم آفت زده به همراه گلود درد و آب ریزش شدید دهن دارم تا حالا از آفتین ژل و آبنمک هم استفاده کردم خوب نشدم چندروزه خواب و خوراک ندارم ممنون میشم کمکم کنید

6 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب، شربت آلومينيوم ام جي،شربت ديفن هيدرامين، دو عدد آمپول دگزامتازون( شکسته شود و محتوي داخل شربت ريخته شود) و محتوي 5عدد کپسول تتراسايکلين باهم مخلوط کنيد و قبل از وعده هاي غذايي غرغره کنيد،انشاالله موثر خواهد بود. موفق و مويد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و عرض ادب، شربت آلومينيوم ام جي،شربت ديفن هيدرامين، دو عدد آمپول دگزامتازون( شکسته شود و محتوي داخل شربت ريخته شود) و محتوي 5عدد کپسول تتراسايکلين باهم مخلوط کنيد و قبل از وعده هاي غذايي غرغره کنيد،انشاالله موثر خواهد بود. موفق و مويد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 259 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران