۳
۱۰
خانــم

توده عروقی دختر سه ساله؟

سلام دخترم سه سالشه ویه توده عروقی کنار ابرو سمت چپ هست وچشم راهم درگیر کرده است دکتر جراح مغز واعصاب فردوس بردیم گفتن نیاز به عمل جراحی داره گفتن ببرین مشهد آیا گناباد عمل انجام میشه که بیام اونجا واسه ما شرایط مشهد خیلی سخته

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب جهت ويزيت به صورت حضوري مراجعه کنيد تا بررسي دقيقتر انجام شود همه روزه به جز پنجشنبه و جمعه عصرها کلينيک ويژه بيمارستان 22 بهمن در خدمت بيماران عزيز هستم فعلا به زودي مطب اينجانب در شهرستان گناباد به آدرس ايثار يک جنب زعفران مقدس داير خواهد بود براي هماهنگي با جناب آقاي عباس نژاد منشي محترم ما هماهنگ نماييد شماره تماس ايشان:09377900197

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران