امکان آنژیوگرافی برای شخصی که عمل قلب باز انجام داده وجود دارد؟

با سلام خواستم بدونم کسی که عمل قلب باز انجام داده میتونه آنژیو بشه؟ در ضمن ایشون 50سال سن دارن و خانم هستند , ممنون میشم پاسخ بدین آقای دکتر رحمانی

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب
    بله انجام عمل جراحي باز قبلي منعي براي انجام انژيوگرافي نيست، و ايشان ميتونن انژيو انجام بدن،،ولي دليل انژيو رو بايد متخصص قلب حتما تشخيص بدن،
    و انژيوگرافي يک روش روتين براي برسي گرفتگي عروق نيست و بايد دليل کافي براي انجام اون داشته باشيم.
    در بيماري که عمل جراحي باز شده معمولا انژيوگرافي جزء بررسي هاي اخر و نهايي است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 241 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران