٤٥
٦٧
آقــا

تشخیص اب مرواریدچشم ؟

باسلام برای تشخیص مشكل آب مروارید شرح وحال بیمار مهمه یا از طریق معاینه با دستگاه میزان كدورت عدسی چشم مشخص میشه؟ من دچار پیر چشمی هستم چشم راستم 2+وچشم چپم بخاطر یك نمره آستیگماتیسم +2/75 میباشه  بعضی مواقع كه عینك همراهم نیست برای اینكه مطلبی را واضح ببینم با انگشت دستم یك دایره كوچك درست میكنم واز داخل آن به راحتی بدون جمع كردن چشمم عدد یا كلمه را میبینم  همچنین برأی ساعتهای الكترونیكی كه بصورت پخش شدگی نور میباشه و عدد آنرا از دور تشخیص نمیدم آیا من در ابتدای آب مروارید هستم ؟ برای جلوگیری از پیشرفت بیماری خوردن مكمل یا مواد غذایی حاوی  لوتئین كمك كننده؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    به جهت تنوع نوع اب مرواريد بايستي ويزيت حضوري صورت پذيرد و بسته به نوع اب مرواريد تون نسخه تجويز شود بنابرين به همکاران مراجعه کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(3)
بازدید : 365 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران