عفونت اداری (مثانه)؟

دخترم 14 سالشه از4سالگی عفونت مکرر اداری داره 0پیش خیلی از پزشکای استانمون رفتم اسکن هسته ای و سنو وآزمایشات انجام شده مشکلی نبود0تنها شکایتش دردآخر اداری درهرشرایط چه مبتلا به عفونت باشد چه موقع سلامتی 0دیروز متخصص عفونی دکتر علی مردانی سه سایز سوند از کوچک تا بزرگ زدن و درآوردن 0دکترجان واقعا درمانده شدم تورو خدا بفرمائید چکار کنم0 ضمنا عفونت اغلب بدون علایم و سالانه بین 3 تا 6 بار و هرنوبت با انتی بیوتیک درمان شده 0به داروهای نیترو فرنتوئین حساسیت دارد و سیفکسیمو قبلا بارها استفاده کرده جدیدا به آنهم حسایست پیدا کرده0 ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران