هزینه گفتار درمانی ؟

سلام و خسته نباشین خدمت شما من مشکل زبون دارم وقتی حرف میزنم توی کلماتم بجای حرف ر میگم ل این قابل درمان هس؟ هزینه هر جلسه چنده؟

2 پـاسـخ

  • با سلام بله جز اختلالات توليد و تلفظ صداهاست حتما به يك گفتاردرمانگر با تحربه مراجعه كنيد چون گاها بعلت گودي كام درمانش تبحر و تجربه خاصي لازم دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام بله جز اختلالات توليد و تلفظ صداهاست حتما به يك گفتاردرمانگر با تحربه مراجعه كنيد چون گاها بعلت گودي كام درمانش تبحر و تجربه خاصي لازم دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران