5سالی است به علت تشنج قرص نوبل500 مصرف میکنم.هنوز تشنجم کنترل نشده؟

با سلام و خسته نباشید.5سالی پیش برای اولین بار موقع بیدار شدن برای نمازصبح تشنج کردم.از آن زمان قرص نوبل مصرف میکنم.بعد از یکبار بر اثر فراموشی که قرص نخورده بودم تشنج کردم.ماه پیش نوارمغز گرفتم و دکترم گفت تغییری نداشته نوارم و بهبودی صورت نگرفته.دوهفته بعد نصف شب دراثرصدای همسایه بیدارشدم و بعدکه خوابیدم چنددقیقه بعدتشنج کردم.نوارمغزجدید گرفتم ودکترگفت که نوارجدیدتغییرزیادی با قبل تشنجم نکرده.قرص شب را نصفه زیاد کردند.الان یک ونصف قرص صبح و دوتاشب میخورم.سه هفته بعددوباره تشنج کردم.تشنجهای قبل از این دو مورد آخرسه سال پیش بوده.سوالم اینه با توجه به اینکه من 8ساعت حتما میخوابم و شغلم هم زیاد فشار زیادی بهم نمیاره(مغازه دارم) چرا بهبود پیدانکرده ام.اول بیماری بهم گفتن باید پنج سال قرص بخوری تا خوب بشی.اما نوار مغزها هیچ بهبودی را نشان نمیدهند.و اینکه چرا فقط وقتی شب میخوابم تشنج میکنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران