۳۰
۶۵
آقــا

نازایی زنان - چهار بار آی یو آی و یک بار آی وی اف و جواب نگرفتیم؟

سلام خانم دکتر وقت بخیر، ببخشید خانم من پنج خواهر هستند با مشکل ناباروری، که دو نفر شون با انجام دکترهای زیاد باردار شدن، خانم من از همه کوچیکتر هس 25 ساله، چهار بار آی یو آی کردیم جواب نگرفتیم و یک بار آی وی اف، در میلاد مشهد،که در زمان تخمک کشی گفتند فولوکویل تخکمک کم هس ، هزینه خیلی زیاد هس اوضاع مالیمون خراب، کارمون به جایی کشیده که دو نفر کلا ناامید و به فکر جدایی هستیم، هنوز هیچ دکتری نتونسته دلیل این نازایی رو بفهمند ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر از شما دکتر عزیز

1 پـاسـخ

بازدید : 315 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران