٥٢
٦٨
آقــا

درد پشت گردن و كم توانی عضلات بازو؟

با سلام 52 سال دارم و ورزش رزمی میكنم هنگام مبارزه به گردنم فشار وارد شده و گردنم به سمت پایین خم شد بعد عضله بین سر و شانه درد احساس كردم بعد از چند روز توان عضله پشت بازوم رو از دست دادم بطوری كه حتی یك شنو هم نتونستم برم هنگام كار با كامپیوتر و رانندگی ویا اگه سرم پایین باشه پشت شانه و عصله راست گردنم درد كلافه كننده احساس میكنم فیزیوتراپی میرم 5 جلسه هستش تغییری خاصی نكردم الان عصله دست چپم نیز كم توان شده لطفاً راهنماییم كنید ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله،کايروپراکتيک در تهران