۲۶
خانــم

مشاوره قبل ازدواج و رابطه ی عاطفی ؟

سلام دکتر،دختر27ساله ام با آقایی24ساله مدت 2ساله آشنا شدیم،6ماه پیش خاستگاری اومدن،درس خوندن سربازی رفتن 2ماهه تموم شده دنبال کارن ازمون دادن،آیا این ازدواج تو این سن ک خانوم بزرگتر باشه درسته؟آقا تلاشهاش رو کرده ولی من نمیتونم باز بمونم چون وعده دادن و انجام ندادن
و الان امنیتی ب من ندادن شغل ندارن،گفتن ماشین از خودمه اما بنامش نیست،ک مثلا سر عقد بهشون میدن!پدرشون خورد خورد ازش پول میگیره،قبل خاستگاری عیب نبود چون بهش یاد میداد چطور خرج کنه ولی الان روی نداشتن استقلال فکری و..قلمداد میکنم،لطفا راهنماییم کنید،چون روحیه ام کاملا بهم ریخته

1 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران