۸
آقــا

آقای حسینی توروخدا لطفاًًجواب بدیدپسرم ۸سالشه یک ماهه بی حال شده رنگش زرد شده خیلی آب میخوره بیرون روی ادرار خیلی داره؟

پسرم اول سرحال خیلی جنبوجوش داشت یک ماهه خیلی لاغر شده فقط آب میخوره شب تاصبح چهارباردستشویی میره صبح هم که بیدارمیشه زیرش خیسه شب ادراری گرفته رنگ صورتش زرد شده بی حال خیره میشه یه گوشه میره تو فکر من الان نوبت گرفتم برای هفدهم ولی خیلی میترسم که خدایی نکرده چیز خطرناکی باشه تا اون موقع اتفاق بدی بیفته

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي و لاپاراسکوپي در تهران