۱۴
۱۰۰
خانــم

درد شکم وناف بعداز‌عمل آپاندیس وبیحسی قسمت راست بدن به خصوص پای راست؟

سلام باتشکرواحترام،دربیمارستان سبلان اردبیل عمل شداتاق عمل‌فشاردخترم140 بوده بعداز به هوش اومدن 90شدتوحرف زدن لبش به سمت راست منحرف میشد ودرحال حاضردست راست وپای راستش بیحس شده ونمی تونه پای راست روبالا ببره ودستش‌هم می‌لرزه،نافش همچنان در معاینه درد داره محل عمل آپاندیسش هم درد داره هنوز جواب پاتولوژی رو ندادن،آقای دکتراگه بشه خودتون دخترم رو معاینه کنید ممنون میشم ،کی تشریف میارین اردبیل.ممنون از راهنماییتون

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران