درد خفیف در ناحیه زانو ؟

من 29 سال سن دارم. کلا در زندگی اضافه وزن داشتم ولی در چند ماه گذشته به طور ناگهانی 10 کیلو چاق شدم. من استرس و فشار روانی دارم و تاحدی این ها باعث شده که وزنم تا این حد بالا برود ولی تصمیم عاجل دارم که وزنم را پایین بیاورم.

امروز ناگهان در ناحیه زانو احساس درد خفیف همراه با احساس گرمی ( مثل گرمایی که بعد از ورزش در مفاصل حس میشود) دارم. البته من امروز ناگهانی به دلایلی مجبور شدم یه مسیر در حد 5 دقیقه را بدوم. آیا باید حضورا به دکتر روماتولوژیست مراجعه کنم؟ آیا احتمال سایش در ناحیه زانو وجود دارد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 437 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران