درباره نوزاد؟

سلام،نوزاد49 روزه دارم که زورزیادمیزنه خودشو خیلی میکشه وقرمزمیشه گریه میکنه هرجادکتربردم گفتن چیزیش نیس چون شیرخشکی شکمش سفت کارمیکنه چندساعت طول میکشه اونم باگریه تازه پاهشو باید بدم بالا تابتونه کارشو انجام بده لطفا یه دارویی راهنمایی کنید شکمش روان کارکنه ممنون میشم توروخدا کمکم کنید

2 پـاسـخ

  • با سلام
    زور زدن و قرمز شدن و سفت شدن شکم نوزاد شيرخوار بيماري محسوب نميشه و درمان کوليک يا نفخ شکم کافي ميباشد. در صورت مدفوع سفت و سخت يا عدم دفع مدفوع بيشتر از يک هفته ، شير خشک قطع شود يا به شير خشک به به لاک کامفورت تبديل شود و جهت بررسي از نظر بعضي بيماريها نظير کم کاري تيروييد مراجعه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • ظاهرا شيرخوار علائم کوليک شيرخوارگي را دارد که معمولا از هفته ي سوم تولد تا پايان سه ماهگي مي‌تواند ادامه داشته باشد
    حتما به پزشک مراجعه کنيد پس از معاينه و رد ساير علل کوليک با تجويز دارو و تغيير شير خشک معمولا بهبود مي يابد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 382 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران