۳۴
۹۱
آقــا

تغذیه مناسب کولیت روده و کبد چرب؟

سلام میخواستم ببینم تغذیه مناسب برای بیماری کولیت روده چه غذاهایی هست و گوشت ماهی شامل همه ماهی ها میشه؟! مثل ازون برون و سالمون و دیگر ماهی ها. و گوشت مرغ هم شامل همه ماکیان میشه؟!

من بخاطر سرماخوردگی یک ماه خود درمانی کردم و روزی 4 عدد قرص سفیکسیم و 8 عدد سرماخوردگی می‌خوردم و بعد از بهبودی نسبی انتقال خون هم رفتم. یک هفته بعد آزمایش کلی خون دادم که تمام فاکتور های شدیدا بهم ریخته بود، آنزیم کبدی علائم کبد چرب و خون هم علائم فقر آهن و کم خونی و ... داشت. MRCP انجام دادم و کلون که در‌کلون التهاب شدید روده و خونریزی دیده شد. علائم کولیت رو چند ماه داشتم که اونم به تشخیص پزشک عصبیه. توی این چند ماه اسهال داشتم و چند بار که عصبی شدم در اسهال خون هم دیده میشد.

3 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران