کمک به تشخیص درد؟

سلام من یه فوتبالیستم حدود 5ماهه مچ پای راستم به سمت داخل پیچ خوردع از بعد از گذشت 1ماه یه دوره فیزیوتراپی رفتم اولش درد تو قسمت بیرونی مچ پام بود ولی بعد از گذشت چن جلسه فیزیوتراپی درد به تمام قسمت های مچم انتقال یافت به طوری که حتی احساس سوزشم میکنم تو مچ پام بعد از گذشت 4ماه رفتم ام ار ای و دکتر تشخیص داد رباط بیرونی پام پارگی ریز دارع ولی واسه بقیه قسمتای مچم نظری نداشت دوبارع یه دوره دیگه فیزیوتراپی شروع کردم و از دارو های ضد التهابم استفاده کردم ولی بازم هیچ نتیجه ای نگرفتم احساس میکنم ماهیچه های اطراف استخوان مچمم دارن درگیر میشن و دردش همینجوری تو قوزک دو طرف پام و پاشنه پام دارع پخش میشع لطفا یه راهنمایی کنین با تشکر

2 پـاسـخ

  • با سلام و عرض ادب.
    به اين دردها که به اطراف مچ پخش ميشه دردهاي انتشاري ميگن.
    اصولا در درگيريهاي رباط علاوه بر درد ناحيه درگير به اطراف هم انتشار پيدا ميکنه.شما بايد روي تقويت عضلات مچ به خصوص عضلات بيروني مچ کار کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    در موارد پيچ خوردگي و اسپرين رباط هاي مچ پا که معمولا به سمت داخل هست ، بجز التهاب و ضعف عضلات ، حس عمقي مفصل کم ميشه و همين ميتونه مشکلاتي را متعاقبا ايجاد کنه. لازمه با داروهاي ضد التهابي و ليزر درماني ، التهاب مفصل کاهش پيدا کنه و در ادامه تقويت عضلات و افزايش حس عمقي مفصل کار بشه .گاهي بدليل درد و بي حرکتي، خشکي مفصل هم ايجاد شده که از طريق تکنيک هاي دستي برطرف ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران