۵۹
۷۹
آقــا

با سلام دارای دیابیاز به درمان طب سوزنی جهت درمان نورو پاتی دیابتی هستم؟

با سلام
مدت 15 سال مبتلا به دیابت هستم و الان 50 واحد در روز انسولین تزریق می کنم.دو سال است به نوروپاتی کف پا مبتلا شدم.شدت درد و گز گز شدن و سوزش کف پا بطور دائم مرا آزار می دهد درخواست طب سوزنی برای درمان نوروپاتی کف پا را دارم
با سپاس
دبیرنیا

1 پـاسـخ

  • سلام جناب دبير نيا. شب خوش. ممنون از پيامتون... دو نکته مهم براي درمان شما وجود دارد. يک اينکه درمان فقط وقتي پيشرفت مطلوبي دارد که شما بوسيله انسولين و ورزش مناسب و نيز رژيم غذايي بتوانيد ميزان هموگلوبين A1cخودتون را زير 7 يا حداکثر 7.2 بياريد... نکته دوم اينکه حتما در کنار انجام طب سوزني بايد درمان دارويي هم انجام بشه. نميدونم تهران تشريف داريد يا شهرستان هستيد. به هرحال پزشکان متخصص طب فيزيکي انشالله مي‌توانند به درمانتون کمک بکنند. لطفاً به نزديکترين متخصص اين رشته در شهر خودتون مراجعه بفرماييد. ارادتمند بنکدار.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران