۷۸
۶۸
خانــم

نحوه درست آتل بستن زانو؟

سلام

مادرم 78 ساله با ارتروز شدید هر دو زانو، به علت خالی کردن هر دو زانو درست کنار تخت و خم شدن زانوهاش، دچار شکستگی در استخوان زیر زانو در نزدیکی زانو شدن .

پزشک گفتن چون جابه جایی نداره آتل کافیه.

سوال اینکه پای مادرم در آتل دست کم 10 تا 20 درجه قابلیت خم و صاف شدن داره، آیا این اشکال نیست؟

ایا طولانی شدن زمان آتل، موجب خشک شدن مفصل و عوارض برگشت‌ناپذیر نمیشه؟

چطور کمک کنیم که زودتر جوش بخوره؟

اگر تعویض زانو انجام بدن، مشکل خالی کردن زانو حل میشه؟

ایشون سابقه34ساله روماتیسم،(هفته‌ای دو عددد متوترکسات 2و نیم و روزی نیم پردنیزولون 5)سابقه 12ساله دیابت(روزی یک متفورمین 1000 و یک گلوتازون30) و سابقه 19 ساله فشارخون(دست کم روزی 2 عدد والزومیکس اچ سی تی) دارند

آیا بهتره عمل تعویض مفصل رو انجام بدن یا باهاش مدارا کنن؟ البته به نظر میرسه در صورت مدارا، هر آن ممکنه بیفتن و این زندگی نمیشه دیگه که

بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران