۲۵
خانــم

ارتودنسی در بارداری؟

با سلام
من باردار هستم و ارتودنسی انجام دادم میخواستم بدونم درمان حین بارداری مشکلی ندارد؟استفاده از لایت کیور در ارتودنسی مشکلی ایجاد نمیکند؟

5 پـاسـخ

  • درمان ارتودنسي در بارداري بيخطر در نظر گرفته مي شود اما بايد احتياط کرد چون تغييرات هورموني در بارداري تورم و ناراحتي لثه را به دنبال دارد و لثه خيلي به وسايل ارتودنسي تحريک پذير است. تغييرات هورموني در بارداري در حرکت دندان با ارتودنسي نيز اثر دارند طوري که پروژسترون آنرا تسهيل کرده ولي استروژن آنرا به تعويق مي اندازد. لايت کيور اشعه ايکس نيست که زيانبار باشد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با عرض سلام و وقت به خير.
    استفاده از لايت کيور حين بارداري مشکلي ايجاد نميکنه. بنا به صلاح ديد ارتودنتيست شما ممکن هست در ماههاي آخر سسيتم را طوري تنظيم کنند که ادامه درمان فعال به بعد از بارداري موکول شود. نکته مهم در ارتودنسي حين بارداري رعايت دقيق تر بهداشت به دليل حساسيت بيشتر بافتهاي دهان به پلاک ميکروبي ناشي از تغييرات هورموني حين بارداري است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با عرض سلام
    خير مشکلي ايجاد نميشود اما در کل بهتر است ارتودنسي در زمان ديگري انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام خير

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام ،در دوران بارداري براي رعايت بهداشت در طي ارتودنسي بايد تلاش بيشتري كرد.لايت كيور مشكلي ايجاد نخواهد كرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 615 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي در تهران