آیا کسی ک آسیب به نخاعش وارد شده و درحال حاضر سرپا است فقط از مچ هردو پا بی حسی داردو و با یک عصا راه میرود میتواند با عمل جراحی و یا عمل سرپا شود؟

با عرض سلام و وقت بخیر. برادر من حدود پانزده سال پیش بر اثر تصادف نخاعشون آسیب دید و از کمر به پایین بی حسی داشتن ک با عمل جراحی و ورزش های مکرر طی این سالها الان سرپا هستند ولی مچ و پنجه بی حسی دارند که پای چپ شدتش بیشتر هست. واز یک عصا برای راه رفتن استفاده میکنن.
میخواستم ببینم چه راهکار و درمانی وجود داره که بتونن قدرت و نیرو به مچ و پنجه شونم برگردونه ؟؟باتشکر

1 پـاسـخ

  • با سلام و معذرت از تاخير پاسخ، بيماران با آسيب نخاعي علائمي با شدت متفاوت دارند و اينکه بيمار شما الان سرپا هستند خيلي عالي و نشاندهنده پيش آگهي خوب است، براي بي حسي باقيمانده بايد ديد الان ضايعه در چه حدي هست و چه اثري گذاشته که آيا جراحي مجدد نياز هست يا نه، ولي در کل يه سري دارو ها ميتونن کمک کننده باشن و بهترين درمان همان فيزيوتراپي بصورت علمي هست، با تشکر.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 208 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران